Program de lucru de 10 zile “Ce ne împiedică de fapt să primim?”

Ce am de făcut diferit că să primesc tot ceea ce cer?

Încă de la 20 de ani am realizat că trebuie să fie adevărată replica aceea CERE ȘI ȚI SE VA DA! De unde să știe Universul să îmi ofere, dacă eu nu știu ce vreau și nu cer.
Totuși, deși ceream multe, foarte puține se materializau în viața mea și acelea cu greu.

Ai fost în ipostaza aceasta vreodată?
Ți-ai dorit cu îndârjire ceva, ai cerut să apară în viața ta și tot ce primeai era pe dos?

Am fost la 23 de ani în faza în care ceream un serviciu în care să îmi folosesc abilitățile căpătate în 5 ani de facultate. Îmi aduc aminte și acum, cum multe luni de zile am mers la interviuri după terminarea facultății și singurele răspunsuri erau NU DORIM FEMEIE, NU AI EXPERIENTĂ, NU AI MAI LUCRAT ÎN DOMENIU. Mă simțeam groaznic. Mama îmi spunea să mă duc să lucrez ca vânzătoare, numai să fac ceva și mi se părea total nedrept să învăț atât și să nu practic ce am studiat.

După 7 luni de căutări și interviuri, în sfârșit am reușit să mă angajez într-un job care mă încânta, la resurse umane. Totuși după 2 luni am ajuns să mi se ceară demisia pentru că am fost sinceră și am spus că sunt însărcinată. Presiunile  făcute asupra mea erau foarte mari și nu am rezistat stresului, așa că mi-am dat demisia. M-am simțit umilită și disprețuită pentru că sunt femeie. Asta mi se părea că e discriminare pe față și era clar că nu cerusem așa ceva în viața mea. Și totuși asta a venit.

Nu reușeam să înțeleg ce anume se întâmplă. Pe de o parte știam că Universul îți da ce ceri , pe de altă parte mie îmi veneau mai mult ce nu ceream. Începeam să îmi pierd încrederea că voi profesa ce îmi doream, că sunt bună de ceva.
Persoanele din jurul meu îmi spuneau că nu am la ce să mă aștept de la societate pentru că sunt femeie și trebuie să accept asta. Totuși eu REFUZAM SĂ ACCEPT ACESTE LIMITĂRI, nu eram de acord cu ele, era o mare nedreptate să nu am aceleași drepturi la un job decent că și bărbații. Era o mare nedreptate să nu am cum să îmi folosesc inteligența și toate celelalte calități doar pentru că voi fi mamă.

Câți dintre voi vă regăsiți în acest tipar de a cere ceva și de a primi cu totul altceva în viețile voastre?

Mie mi-a luat mulți ani și multă suferință, până am învățat că era nevoie de fapt să îmi schimb felul în care cer Universului și felul în care primesc ce îmi oferă acesta.
Această suferință m-a făcut să caut soluții ca să ajung să am viața pe care o ceream. Am mers la multe cursuri, am făcut multe conștientizări și schimbări în interiorul meu, totuși au fost haotice, pentru că nu aveam un ghidaj, o coordonare dată de vederea de ansamblu. Această percepție s-a format în timp.

Și dacă tot am căpătat această viziune de ansamblu, dacă tot știu acum căile mai scurte prin care se poate să ajungi să primești ceea ce dorești în viața ta, ar fi păcat să o țin doar pentru mine.

Dacă te numeri printre cei care doresc să aibă ușurință și bucurie în viață, dacă dorești să te eliberezi de greutatea pe care o ai în a ajunge la ce îți dorești să primești, te invit să lucrăm împreună pe aceste blocaje.

“Pentru mine, aceste sesiuni m-au adus la un adevăr profund pe care îl căutăm atât de mult. Acest program m-a dezbrăcat de toate realitățile false, construite în accepțiunea altora și m-a adus la o adevărată cunoaștere. M-a făcut să realizez sub ce măști mă ascund și mi-a dat puterea să mă descopăr pe mine și să îmi dăruiesc mie puterea pe care de multe ori o pierd, ca să fiu pe placul altora. Mi-a dat puterea să merg să mă operez, după 3 ani de teamă în care am evitat asta, și să consider că va fi o experiență ce va veni cu ușurință și bucurie! Și așa a și fost!”
Loredana Târșă
Participant la Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane, să știe că pot ști și își pot face și singuri tot ceea ce se cere pentru sine. Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât societatea și mediul în care trăim devine un loc și mai frumos și mai sănătos!

“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”. Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Participant la Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

În cadrul acestui program te invit să curățăm blocajele energetice și emoționale care te împiedică să ceri și să primești ceea ce ceri. Vom face acest lucru prin intermediul exercițiilor de eliberare emoțională EFT și al instrumentelor Access Consciousness.
De asemenea vom avea și susținerea energiei grupului, astfel că în comunitatea ce se formează pe Whatsapp vom putea împărtăși impresii de pe drum, conștientizări personale care pot fi un plus valoare pentru toți participanții.

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Participant la Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

Este pentru tine dacă:

Ești într-un proces de căutare personală ca să faci ceva diferit

Dorești să ajungi să primești tot ce îți oferă Universul, ca și contribuție

Te simți blocat în una sau mai multe arii ale vieții tale

Ai sentimentul că lipsește o piesă de puzzle ca lucrurile să se așeze, în sfârșit așa cum îți dorești

Îți dorești să faci parte dintr-o comunitate în care să creșteți împreună

Simți că încă ai nevoie de susținere în procesul tău

Dorești să ai capacitatea de a recunoaște contribuția din ceea ce vine în viața ta

Întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 15 februarie ora 16:00, prin plata cu cardul și mesaj cu dovada plății pe Whatsapp sau Messenger.

Vei primi pe mail link pentru cele 10 întâlniri de la ora 20:00, care încep în data de 15 februarie și sunt un fiecare zi timp de 10 zile și materialele video împreună cu caietele de lucru aferente.

În grupul de Whatsapp sau individual prin mesaje private, poți adresa toate întrebările care pot apărea pe parcurs. În grupul de Whatsapp poți posta orice conștientizare apărută pe parcurs, fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul în care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane.

Înregistrarea fiecărei întâlniri live se transmite în aceeași seară pe grupul de Whatsapp, pentru a o putea reasculta și pentru a repeta exercițiul EFT din acea zi.

Cu cât repetați exercițiile mai mult și cu cât ascultați clearing-urile mai des, cu atât se eliberează limitările avute.

Va funcționa, cu condiția să fi dispus să faci exercițiile date și să eliberezi limitările. Atât timp cât ai un beneficiu secundar din acele limitări, există riscul să le păstrezi. De aceea intenția cu care lucrezi se cere să  eliberezi tot ce te împiedică să funcționezi așa cum îți dorești.

În plus orice conștientizare care vine pe parcurs, orice întrebare, orice senzație neplăcută în corp, se cere să o spuneți pe grup sau în privat, ca să pot să lucrez specific și pe acel subiect.

Înregistrările sunt accesibile pe viață.

Acesta este un program de lucru efectiv, atât cu corpul fizic cât și cu corpurile energetice, pe subiectul descris mai sus. Fiecare dintre întâlnirile live va lucra pe anumite aspecte care ne mențin blocați în refuzul de a primi.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 2 zile de la începerea cursului, timp în care îți poți primi banii înapoi integral.

 

„După participarea la cursul de procese de corp pentru furie, m-am simțit mai ușoară și mi-a revenit zâmbetul pe buze. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie. În timpul cursului am beneficiat de multe curățări și de suport, pentru a elibera ce se ascunde în spatele furiei. Pentru mine participarea la această sesiune de eliberare a furiei din corp a însemnat enorm. Am simțit intens că energia procesului și depășirea blocajelor este eliberatoare. Temerea mea că, dacă dau drumul la convingerile mele și sentimentul de a nu mai fi eu fără acestea, le am depășit cu ușurință și sunt recunoscătoare pentru tot. Mulțumesc pentru că am întâlnit o persoană atât de dedicată.
Sanda Paraschiv
Participant curs "Ce poți face pentru eliberarea furiei din corp?"

Garanție de rambursare 100% în 2 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în 2 zile, din data de începere a cursului.

Parcurge primele două zile din program. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail înainte de sesiunea a 3-a, spune-ne motivele pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, tu și cu mine știm că nu vei face niciun progres.
Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Programul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios: oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung. Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu acest program.
De aceea, vreau să parcurgi cursul timp de 2 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Programul se desfășoară ONLINE

Interval 15 -25 februarie 2021

Orele: 20:00- 20:30

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

230 lei

*Prețul include participarea la curs, facilitare personalizată pentru cei dispuși să primească mai mult plus înregistrarea sesiunilor pentru a putea să continue lucrul acasă.