Ce este Access Fundație?

Dacă prin clasa Access Bars înveți să primești, în această clasă, timp de 4 zile pui bazele transformării tale profunde învățând să eliberezi și să schimbi convingeri, judecăți, puncte de vedere, decizii și multe altele care îți limitează viața. Odată ce ai schimbat fundația poți merge mai departe în a-ți crea o viață nouă, diferită. Clasa de Fundație îți oferă sute de astfel de instrumente pentru a fi cu adevărat creatorul vieții tale.

Dacă dorești mai multă bucurie și împlinire în viața ta, ai nevoie să înțelegi un singur lucru: viața ta nu este reală, este o construcție a minții tale.
Viața ta nu este despre titlul pe care îl porți, jobul pe care îl ai, afacerea pe care o dezvolți.
Singurul lucru pe care îl faci este de a lucra cu ține însuți. Titlul, jobul sau afacerea reprezintă doar vehiculul creșterii tale pentru a ajunge să ai și să manifești ușurință, bucurie și glorie.

Această clasă este despre cum să regândești cariera ta, afacerea ta, viața ta și urmărește să te ajute să conștientizezi că ești mult mai mult decât atât.
Pe măsură ce schimbi tiparul după care vezi lumea, te schimbi și tu și lumea ta interioară și ajungi să te comporți diferit, să acționezi în locul reacționării obișnuite.Te invit să asculți ce spune Gary Douglas ( fondatorul Access Consciousness® ),  Dean Heer ( co-fondator) și alți oameni din întreaga lume în acest video despre Access Foundation®.Cum iți schimbi viața prin intermediul instrumentelor Access Consciousness® în acest video.În timpul clasei primești patru zile de terapie, curățări, facilitări, schimbări și alegeri pe toate aspectele vieții, 5 procese de corp, manual tradus in limba română si inregistrarea clasei astfel încât să poti beneficia la maxim de tot ce se ,lucrează în clasă.
Cele învățate le vei putea utiliza în autoterapie, în terapie cu alții, în coaching, în eliberarea stresului emoțional.
Instrumentele din cadrul cursului sunt folositoare atât antrenorilor NLP, terapeuților, psihologilor pedagogilor, cât și tuturor care lucrează cu oamenii sau vor să-și facă viața fericită.
Pot participa la acest curs doar cei care au trecut prin cursul Acccess Bars, aceasta fiind etapa următoare firească în Access Consciousness.

Contribuția pentru cele 4 zile de curs este de 4350 lei, incepand cu 01.03.2020.
Repetarea cursului în curs de un an costa 2175 lei. Copiii pana la 15 ani au intrarea liberă, și cei de 16 ani si 17 ani plătesc 50% din contravaloarea cursului.

Elena Paula Stiubei este Facilitator Certificat Internațional Access Consciousness pentru această clasă.
Înscrierile se fac la telefoanele 0734 626919 sau 0744 332970. Trimiteți mesaj și vei fi contactat imediat ce este posibil.

Cont Bancar : RO16 INGB 0000 9999 0733 9643 STIUBEI V. ELENA PAULA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIEFormular de inscriere

    Pot fi contactat prin:*
    EmailTelefonSMS

    Politica de Confidentialitate*