Cât de flexibili suntem dispuși să devenim?

Ce putem face când rigiditatea pune stăpânire pe articulațiile sau gândirea noastră?

Zile
Ore
Minute
Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat.

Aveam 25 de ani când doctorul mi-a zis pentru prima oară că am probleme cu coloana și am început fizioterapia. Durerile erau mai ales la genunchi, dar acestea apar de obicei când bazinul este blocat. Știam despre mine că sunt mult mai puțin flexibilă încă de la 18 ani, decât era mama mea la 40 ani. Și mă întrebăm ce mă voi face la 40 ani?!

Când am început fizioterapia și m-am văzut printre ceilalți pacienți, majoritatea de vârsta a treia, am început să realizez cât este de gravă situația. După fizioterapie mă simțeam o perioadă mai bine și apoi durerile reveneau. Medicii îmi spuneau că așa va fi de acum viața mea până când încheieturile de la nivelul coloanei vor ceda și voi ajunge la hernie de disc cu operația aferentă. Prognosticul nu îmi plăcea deloc.

Și iată-mă la 46 ani învățând să merg singură pe bicicletă și pe trotinetă!

Am realizat de-a lungul transformării mele că aveam o foarte mare rigiditate în gândire în primul rând, care se regăsea apoi și în corpul fizic. Prin această lipsă de flexibilitate corpul meu de fapt îmi spunea ce să schimb la mine.

Am schimbat felul de a gândi și de a mă percepe pe mine și mediul înconjurător, am eliberat blocajele care mă împiedicau să mă bucur de corpul meu prin multe metode, ajungând acum să mă pot bucura de sport și dans după bunul meu plac.

În cadrul acestui curs doresc să vă învăț cum să lucrați singuri acasă pe voi sau pe cei dragi prin procese de corp asupra acestui subiect.

Ce este un process de corp?

Un process de corp Access Consciousness este o metodă de lucru prin care așezăm mâinile pe diferite poziții pe corp și cerem anumitor energii specifice să ruleze pe fiecare punct în parte. Aceste procese facilitează corpul să se reîntoarcă la funcționarea sa de bază, cum facem cu setările din fabrică ale telefonului, corpul reușind astfel să se refacă și să își crească longevitatea.

Energiile cu care lucrăm sunt energii natural ale corpului la care acesta are acces din orice punct al Universului doar că din diferite motive corpul s-a blocat și nu le mai accesează. Prin procesele de lucru din Access Consciousnes invităm de fapt corpul să înceapă să se vindece și să se creeze pe sine dintr-un spațiu al acceptării.

Noi suntem învățați să facem abstracție de corp. Totuși cum ar fi că să fim dispuși să primim contribuția care poate fi acest corp fizic pentru noi?

În aceste clase poți percepe, pentru prima oară uneori, bunătatea și recunoștința pentru corpul pe care îl ai și care te servește cu tot ce are disponibil. Aici începi să dai drumul judecăților despre corp care sunt ale tale sau sunt ale celorlalți și doar le-ai păstrat în corpul tău până acum. Aici găsești un spațiu în care te simți în siguranță să îți dai voie să fi tu!

Scopul meu este să facilitez cât mai multe persoane să știe că pot și singuri și să și facă și singuri tot ce se cere pentru sine și pentru corpul propriu.

De ce să participi la curs?

Te-ai săturat să te miști greu, cu dureri?
Îți dorești ușurință și rapiditate în gândire?
Ai avut sentimentul că ai rămas blocat în anumite subiecte și îți dorești să schimbi asta?
Te tot întrebi ce să faci cu durerea pe care o resimți în diferite părți ale corpului?
Ceri de multă vreme o formă prin care să devii conștient de capacitățile tale?
Știi că poți mai mult
Îți dorești să primești unelte noi în trusa ta de prim ajutor, pe care le poți folosi pentru întreaga ta viață, atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție?
Îți dorești să înveți cum să îți creezi o realitate diferită cu corpul tău de cea prezentă?

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen, Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Rezervă-ți locul și eliberează-te de blocaje prin procesele de corp

Cursul are loc in 05 Februarie 2021, în intervalul orar 16:00 – 20:00

ONLINE si în locația

Căile Vindecării din Str. Dacia, nr nr.1, etaj 2, interfon 05, Constanța.

 

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

350 lei

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă achiziționezi și cursul

Cum ar fi să ai corpul tânăr indiferent de vârstă?

 

Primești un VOUCHER  în valoare de 50 Lei,  dacă recomanzi cursul unui prieten iar acesta  îl achiziționează.

* Prețul include participarea la curs, materialele aferente primite în timpul cursului plus facilitare personalizată pentru curajosii care au întrebări.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?