Access Consciousness®

acces-conciousness

In 1990 undeva in America de Nord un barbat pe nume Gary Douglas a ajuns la o rascruce in traiul lui zilnic. Nu avea sens pentru el sa traiasca in nefericire, deznadejde, tristete si teama. Si-a dorit ca viata lui sa fie mai mult decat era la acel moment pentru ca altfel nu merita sa mai fie traita. Punand intrebari si avand rabdarea de a fi atent la ce raspunsuri ii da Universul, si-a schimbat domeniul de activitate si a inceput sa constientizeze ca poate darui omenirii mai mult chiar decat isi doreau cei cu care intra in contact de obicei. A inceput sa isi doreasca sa faciliteze oamenii „sa stie ce stiu„. Avand o viziune foarte diferita asupra vietii, a devenit constient ca in jurul lui oamenii nu realizau ca au foarte multe posibilitati de a alege altceva si stau intr-o viata lipsita de bucurie pentru ca asa s-au obisnuit sau asa au invatat de la ceilalti ca se traieste. Gary stia ca firesc ar fi ca viata sa fie mai mult decat aceasta realitate searbada. Tot cautant, a descoperit un nou mod de a facilita transformarea vietii oamenilor care isi doreau bucurie si alegeri diferite. A descoperit ca fiecare om are capacitatea de a fi constient de el ca om si de ceea ce alege sa se intample in viata sa daca isi doreste asta.

A structurat toata informatia care venea la el prin channeling si constientizare si a ajuns la cele 32 de puncte aflate pe capul fiecaruia dintre noi, realizand ca activarea acestor puncte conduce la schimbarea modului de a functiona a persoanei respective. Si de ce sa nu beneficieze toata lumea de aceasta schimbare? Asa ca Gary Douglas a inceput sa tina cursuri despre aceste puncte, pe care le-a numit Access Bars®. Si aceasta este prima clasa din Access Consciousness®.

La baza celor 8 clase Access Consciousness® si a celorlalte clase specializate pe care le-a creat de-a lungul timpului sta ideea de transformare a constientizarii lumii in care traim.

Conform teoriei lui Albert Einstein , totul in jur este energie: aerul, apa, gandurile, emotiile, inclusiv corpurile fizice sunt energie condensata. Tu ca fiinta infinita esti energie, spatiu si constiinta. Materia este energie. Gary considera in plus ca toata aceasta energie care reprezinta lumea noastra este in felul in care este pentru ca noi alegem sa fie asa. Si atunci ce ne impiedica sa alegem altceva? Convingerile, limitarile impuse de altii sau de noi insine, lipsa constientizarii ca putem alege sa cream altceva sunt doar cateva raspunsuri. Constiinta este materia prima care creeaza din energia care suntem in spatiul in care suntem ce realitate ne dorim. Pentru a deveni capabili sa alegem altceva este nevoie sa alegem in primul rand sa vedem puterea din noi. Noi ca indivizi suntem singurii care stim cu adevarat ce e adevar pentru sine insusi si ce functioneaza in cazul sau. Prin intrebari accesam cunoasterea din noi si din univers. Prin raspunsuri ramanem blocati in adevarurile altora. Putem ajunge sa alegem conform cu ceea ce functioneaza pentru noi primind si daruind sesiuni de Access Bars®.

Dr. Dain Heer, co fondator al Access Consciousness®, fiind medic chiropractor ca formare de baza, are o abordare complet diferita fata de colegii sai cu privire la vindecare: el faciliteaza oamenii sa acceseze si sa recunoasca propriile abilitati de a se vindeca si a-si schimba lumea in care traiesc. Desi provine dintr-o  familie dezbinata si a fost abuzat atat fizic cat si emotional si psihic, nu s-a considerat niciodata o victima. Prin exemplul sau impreuna cu instrumentele din Access ii ajuta si pe ceilalti sa iasa din cercul acesta dat de victima – agresor – salvator.

Impreuna cu Gary au creat un set unic de instrumente cu care sustin pas cu pas procesele energetice de transformare si scoatere a oamenilor din raspunsurile, judecatile si concluziile care ii blocau intr-un ciclu de viata fara alegeri si fara schimbare. ‚Ganditi-va pentru un moment, spune dr. Dain, ce s-ar intampla daca am iesi din judecatile de sine despre cat de gresiti suntem? Cum ar fi sa traim din uimirea descoperirii puterii din noi si din recunostinta pentru ceea ce suntem si putem face?’

Toate aceste instrumente pragmatice din Access Consciousness® sunt disponibile in peste 173 de tari, au contribuit la schimbarea vietilor a peste 30 000 de oameni din intreaga lume in ultimii 25 de ani. E minunat cat de simplu pot acestea sa faciliteze transformari profunde in atatia oameni diferiti din intreaga lume, ajutand la eliminarea limitarilor fiecaruia si daruind libertatea de a fi, a trai si a crea viata pe care si-o doreste fiecare din noi cu adevarat!

Tu cum alegi sa fie viata ta? Cata bucurie, armonie, usurinta, abundenta, prosperitate, vitalitate, alegere si posibilitati nelimitate ai in viata ta? Ai nevoie de cresterea energiei cu care faci fata vietii, a intuitiei, a perceptiei si a capacitatii de a vedea blocajele din viata ta si alegerile pe care le poti face? Perceptia e aceea data de tine, de aceea cum ar fi sa o schimbi cu una care sa iti faca viata mai usoara si plina de bucurie?

 

 

Te invit la un exercițiu de activare al timusului ce ajuta la echilibrarea energetica a corpului tău și la o mai bună conexiune între tine si corpul tău.