16 Borne în Călătoria de la Idee la Succes

Alchimia transformării personale

Zile
Ore
Minute
Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Dacă dorești să participi în viitor, trimite o solicitare pe cabinet@cailevindecarii.ro și te vom contacta.
Programul « Alchimia transformării personale: 16 borne în Călătoria de la Idee la Succes » m-a ajutat enorm să devin conştientă de mine, de ceea ce pot face şi cum o pot face cu folos şi cu uşurinţă şi bucurie. M-a pus la treabă în mod concret. Ceea ce am învăţat mi-a schimbat pozitiv (şi radical) atât tonusul de viaţă şi atitudinea, cât şi mi-a stimulat energia şi entuziasmul cu care să identific şi mai ales să transpun în fapt ceea ce îmi doresc în viaţă. Am ieşit definitiv din pasivitatea letargică a lui „nu pot / nu se poate la noi” şi am depăşit diversele temeri pe care mi le construiam sau le acceptam implicit din societate. Îți mulțumesc că ai creat acest program! M-a ajutat enorm!
Antoaneta Ciobanu
Conferentiar Universitar

“Nu are rost să îți faci speranțe false! Încetează cu prostiile!”

Acestea au fost cuvintele mamei mele când i-am zis ce vreau să fac pentru a avea casa mea. M-a durut teribil să aud cuvintele ei, deși știam că nu le spune cu răutate. Era atât de disperată că nu poate să ne ajute mai mult, încât considera că îmi face un bine vorbind așa cu mine.
Îmi amintesc parcă era ieri, deși aveam doar 23 de ani atunci. Eram căsătorită deja și urma să avem primul copil, trăiam într-o cameră din apartamentul mamei mele, având un dulap făcut de noi și un pat la mâna a doua. Eram lefteri amândoi!

 

Ție de câte ori ți s-a întâmplat să ai o idee măreață și să primești același răspuns ca mine, tocmai de la persoanele de la care te aștepți să primești susținere?

Privind în urmă, am făcut foarte bine că nu am ascultat-o! Dădusem peste o carte care vorbea despre a gândi și a crește puse împreună. Era un secret în carte pe care l-am aplicat în toată viața mea atingându-mi scopurile de fiecare dată. Nu mi-am dorit bani, avere sau bogății, ci țelul meu a fost să am sănătate făcând ceea ce îmi place cu adevărat.

Primul rezultat al aplicării acestui secret a fost că am reușit să ne cumpărăm un cămin propriu când nici nu visam că ar fi posibil!
Cu trecerea timpului am lucrat în domeniul economic până am realizat că nu mă împlinește ceea ce făceam.

Aplicând aceleași informații am experimentat rezultatul schimbării radicale a traiectoriei profesionale.
Tot această călătorie m-a ajutat să am succes și în zona sănătății personale atunci când toată lumea îmi spunea că nu am șanse decât dacă mă operez și fac tratamente radicale.

Am avut același rezultat extraordinar de fiecare dată!
Apoi am învățat acești pași pe oricine era dispus să mă asculte și să facă ce îi spuneam. Acest secret încă îl aplic și azi, după mai mult de 20 de ani.

Îmi doresc să îți spun și ție ce am descoperit și practicat pe mine în acești ani, astfel încât să reușești să îți transformi viața și tu.

Cine sunt eu de vorbesc despre schimbarea vieții tale?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu și sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât locul în care trăim devine un spațiu și mai frumos și mai sănătos!

“Recomand să lucrezi cu Paula pentru creșterea încrederii în sine că să îți creezi o nouă viață! Am devenit mai conștientă de cine sunt, ce pot să fac, ce vise am și că pot să mi le realizez! Mulțumesc!”
Cornelia Dumitrescu
Antreprenor

Care este secretul practicat de mine?

Am descoperit că sunt 16 borne pe care le atingi în călătoria ta pentru descoperirea drumului de la ideea ta la succesul pe care îl poți obține punând acea idee în practică.

Acum doresc să le împărtășesc cu tine în cadrul acestui curs:

De unde plecăm și unde ajungem?

Dorința

Credința

Auto-sugestia

Cunoștințele Specializate

Imaginația

Planificarea organizată

Decizia

Perseverența

Puterea Mastermind-ului

Misterul transmutației sexuale

Mintea subconștientă, creierul și al saselea Simț

Cele 6 fantome ale fricii

Iertarea

Iubirea

Zeciuiala

Pe lângă parcurgerea cunoașterii care stă la baza oricărei transformări, vom avea și 9 întâlniri de grup pentru a lucra efectiv cu diferitele blocaje care pot apărea pe parcursul drumului.

De asemenea, vom avea și susținerea energiei grupului, astfel că în comunitatea formată pe Facebook vom putea împărtăși impresii de pe drum, conștientizări personale care pot fi un plus valoare pentru toți participanții.

Călătoria noastră va fi presărată cu surprize plăcute care să ofere o întărire și mai mare a transformării interioare în care ne implicăm activ.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Înscrie-te și primești toate materialele înregistrate și cele bonus.

24 Martie ora 20:00

Programul se desfășoară ONLINE

Valoarea întregului curs, lucrat individual în ședințe de psihoterapie, ajunge la

5975 Lei

Contribuția ta  la acest curs este de

599 lei

 

Iată un scurt cuprins a ceea ce primești:

Acces pe viață la 16 lecții video, care te trec prin toate informațiile care stau la baza oricărei transformări
16 caiete de lucru pentru fiecare lecție predată
9 întâlniri de grup LIVE ca să lucrezi experiențial cu diferitele blocaje existente
Versiunea digitală a cărții originale în limba română
Invitație în grupul privat de Facebook

În plus primești CADOU:
Bonus „Orice idee poate deveni un scop în viață ” (în valoare de 200 lei)
Bonus „Aprofundare Autosugestia” (în valoare de 200 lei)
Bonus „Cele 7 niveluri ale conștientizării” (în valoare de 200 lei)
Bonus „Abilitatea de a iubi” (în valoare de 200 lei)
3 meditații de ghidare (în valoare de300 lei)
Programul Eliberarea Statutului de Victimă (în valoare de1625 lei), pentru cei înscriși până în data de 20 martie 2021 

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor că să devin agresor și ei victime.”
Marius Raicu
Consultant IT

Prin achiziționarea acestui program vei primi:

  Acces pe viață la cele 16 video cu bornele călătoriei noastre

Caiete de lucru pentru fiecare video

9 întâlniri în direct pentru a lucra experiențial pe blocajele existente

Versiunea digitală a cărții originale în limba română

Invitație în grupul privat de facebook

Alte 4 video-uri bonus pe acest subiect

3 meditații CADOU

Cei înscriși până în data de 20 martie 2021 vor primi cadou Programul Eliberarea Statutului de Victima

Răspunsuri la întrebări frecvente

Înscrierile au loc până în data de 24 martie 2021. Vei primi pe mail link pentru întâlnirile săptămânale și materialele video împreună cu caietele de lucru aferente.

În grupul de Facebook sau pe mail poți adresa toate întrebările care pot apărea pe parcurs. În grupul de Facebook poți posta orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul in care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane.

Materialele se vor transmite săptămânal luni și miercuri pe mail.

Aceste bonusuri se vor trimite la anumite lecții din program ca o aprofundare a subiectelor discutate.

Prima meditație ghidată o vei primi la înscrierea în această călătorie.
A doua meditație este trimisă după primele 4 întâlniri în direct .
A treia meditație este trimisă după a șaptea întâlnire în direct.

În data de 25 martie vei începe să primești pe Whatsapp câte două înregistrări pe săptămâna. Sunt 9 sesiuni de lucru LIVE în cadrul acestui program, concepute să acopere eliberarea de convingeri, limitări și blocaje care te-au menținut prizonierul acestui comportament până acum.

Va funcționa cu condiția să fi dispus să faci ceea ce îți spun. Când vei alege să faci altceva atunci vei avea alte rezultate.

Materialele sunt accesibile pe viață.

Acesta este un program atât de informare și învățare, prin cele 16 înregistrări puse la dispoziție, cât și un program de transformare prin lucru individual și de grup prin caietele de lucru aferente fiecărei lecții și prin dele 9 întâlniri săptămânale LIVE în care vom lucra pe subiectele apărute.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 14 zile, timp în care îți poți primi banii înapoi, integral.

“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema cursului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări! După fiecare sesiune am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință, eliberare și confort în corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare, acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsura o dă fiecare, cât își permite și cât dorește depășirea tiparelor proprii. Recomand cursul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspectiva efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator. E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine - un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”
Ioana Hintea
Avocat

Garanție de rambursare 100% în 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în 14 zile, din data de începere a cursului.

Parcurge prima săptămână din program. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail în primele 14 zile, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că, dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, știm că nu vei face niciun progres.

Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Programul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios: oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung. Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu Alchimia transformării personale.

De aceea, vreau să parcurgi cursul timp de 14 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Înscrie-te și primești toate materialele înregistrate și cele bonus.

24 Martie ora 20:00

Programul se desfășoară ONLINE

Valoarea întregului curs, lucrat individual în ședințe de psihoterapie, ajunge la

5975 Lei

Contribuția ta  la acest curs este de

599 lei

 

Iată un scurt cuprins a ceea ce primești:

Acces pe viață la 16 lecții video, care te trec prin toate informațiile care stau la baza oricărei transformări
16 caiete de lucru pentru fiecare lecție predată
9 întâlniri de grup LIVE ca să lucrezi experiențial cu diferitele blocaje existente
Versiunea digitală a cărții originale în limba română
Invitație în grupul privat de Facebook

În plus primești CADOU:
Bonus „Orice idee poate deveni un scop în viață ” (în valoare de 200 lei)
Bonus „Aprofundare Autosugestia” (în valoare de 200 lei)
Bonus „Cele 7 niveluri ale conștientizării” (în valoare de 200 lei)
Bonus „Abilitatea de a iubi” (în valoare de 200 lei)
3 meditații de ghidare (în valoare de300 lei)
Programul Eliberarea Statutului de Victimă (în valoare de1625 lei), pentru cei înscriși până în data de 20 martie 2021