16 Borne în Călătoria de la Idee la Succes

Alchimia transformării personale

La 23 de ani am citit cartea “Gândește și crește bogat” singură, fără susținerea cuiva. Am descoperit că este un secret în carte pe care l-am aplicat în toată viață mea atingându-mi scopurile de fiecare dată. Nu mi-am dorit bani, avere sau bogății, ci țelul meu a fost să am sănătate făcând ceea ce îmi place cu adevărat.

Acest secret încă îl aplic și azi, după peste 20 de ani. Îmi doresc să îți spun și ție ce am descoperit și practicat pe mine în acești ani, astfel încât să reușești să îți transformi viața și tu.

Deși eram căsătorită și urma să avem primul copil, trăiam într-o cameră din apartamentul mamei mele având un dulap făcut de noi și un pat la mâna a doua. Când i-am zis ce vreau să fac mama mi-a spus că nu are rost să îmi fac speranțe false și să încetez cu prostiile. Am făcut foarte bine că nu am ascultat-o!

Primul rezultat al aplicării acestui secret a fost că am reușit să ne cumpărăm un cămin propriu când nici nu visam că ar fi posibil!
Cu trecerea timpului am lucrat în domeniul economic, până am realizat că nu mă împlinește ceea ce făceam. Aplicând informațiile din această carte am experimentat rezultatul schimbării radicale a traiectoriei profesionale.
Tot această călătorie m-a ajutat să am succes și în zona sănătății personale, atunci când toată lumea îmi spunea că nu am șanse decât dacă mă operez și fac tratamente radicale. Am avut același rezultat extraordinar de fiecare dată!

Apoi, am învățat acești pași pe oricine era dispus să mă asculte, să facă ce îi spuneam.
Deși secretul este menționat de mai multe ori în fiecare capitol al cărții, mulți oameni nu îl înțeleg pentru că pare prea simplu. De aceea mi-am propus să te ghidez în această călătorie atât prin explicații științifice cât și prin exerciții experiențiale de transformare interioară astfel încât să ajungi cu ușurință la atingerea scopului tău, fie că este legat de bani, de creștere personală sau de sănătate.

Cine sunt eu?

Bună! Elena Paula Știubei este numele meu.

Sunt Facilitator Internațional Access Consciousness, Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie specializat în lucru corporal, Hipnoterapeut, Life and Business Coach, Terapeut Bowen și Autor.

Dincolo de toate aceste acreditări, am căutat de când mă știu calea cea mai simplă să îmi fie bine în pielea mea, în viața mea. Întotdeauna am știut că poate fi mai ușor să trăiești, că nu este nevoie să te chinui atât de mult cum îi vedeam pe cei din jur și cum învățasem și eu să o fac. Și experimentând pe mine toate tehnicile de mai sus am ajuns să mă cunosc mai mult și să ies din din ce în ce mai mult din reacție, preferând să acționez, ceea ce îmi oferă mult mai multă libertate și ușurință în a mă bucura de viață.

Scopul meu este să facilitez peste 100.000 persoane, să știe că pot ști și își pot face și singuri tot ceea ce se cere pentru sine. Cu cât suntem mai mulți responsabili de noi înșine, cu atât societatea și mediul în care trăim devine un loc și mai frumos și mai sănătos!

În cadrul acestui program te invit într-o călătorie a descoperirii drumului de la ideea ta la succesul pe care îl poți obține punând acea idee în practică, indiferent dacă domeniul de aplicare este cel al afacerilor, cel al relațiilor sau cel al sănătății.

Cele 16 borne pe care le vom atinge în călătoria noastră sunt următoarele:

De unde plecăm și unde ajungem?

Dorința

Credința

Auto-sugestia

Cunoștințele Specializate

Imaginația

Planificarea organizată

Decizia

Perseverența

Puterea Mastermind-ului

Misterul transmutației sexuale

Mintea subconștientă, creierul și al saselea Simț

Cele 6 fantome ale fricii

Iertarea

Iubirea

Dăruirea

Pe lângă parcurgerea cunoașterii care stă la baza oricărei transformări, vom avea și 9 întâlniri de grup pentru a lucra efectiv cu diferitele blocaje care pot apărea pe parcursul drumului.

De asemenea, vom avea și susținerea energiei grupului, astfel că în comunitatea formată pe Facebook vom putea împărtăși impresii de pe drum, conștientizări personale care pot fi un plus valoare pentru toți participanții.

Călătoria noastră va fi presărată cu surprize plăcute care să ofere o întărire și mai mare a transformării interioare în care ne implicăm activ.

Ce spun alți participanți la cursurile noastre?

“La fiecare ședință conștientizam din ce în ce mai multe tipare pe care le rulam subconștient și cum eu cream prin acțiunile mele contextul în care să devin victimă. După sesiuni s-au schimbat foarte mult relațiile cu familia mea și am eliberat multe din frustrările și durerile pe care le purtam în mine de mult timp. M-am simțit mult mai liber, nu am mai intrat în acest program de victimizare și de asemenea am refuzat programele pe care mi le ofereau ceilalți să intru în jocul lor ca să devin agresor și ei victime.”

Marius Raicu participant la Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

Prin achiziționarea acestui program vei primi:

  Acces pe viață la cele 16 video cu bornele călătoriei noastre

Caiete de lucru pentru fiecare video

9 întâlniri în direct pentru a lucra experiențial pe blocajele existente

Versiunea digitală a cărții originale în limba română

Invitație în grupul privat de facebook

Alte 4 video-uri bonus pe acest subiect

3 meditații CADOU

Întrebări frecvente

Vei primi pe mail link pentru întâlnirile săptămânale și materialele video împreună cu caietele de lucru aferente.

În grupul de Facebook sau pe mail poți adresa toate întrebările care pot apărea pe parcurs. În grupul de Facebook poți posta orice conștientizare apărută pe parcurs fie că este cea a unui blocaj, a unei limitări sau a unei convingeri care te sabotează, fie că este vorba de un mare AHA, un punct de vedere diferit față de felul in care vedeai subiectul respectiv până acum.

Conștientizarea avută de o persoană din grup poate contribui la creșterea înțelegerii acelui subiect și de către alte persoane.

Materialele se vor posta in grupul privat de Facebook.

Aceste bonusuri se vor trimite la anumite lecții din program ca o aprofundare a subiectelor discutate.

Prima meditație ghidată o vei primi la înscrierea în această călătorie.
A doua meditație este trimisă după primele 4 întâlniri în direct .
A treia meditație este trimisă după a șaptea întâlnire în direct.

Va funcționa cu condiția să fi dispus să faci ceea ce îți spun. Când vei alege să faci altceva atunci vei avea alte rezultate.

Materialele sunt accesibile pe viață.

Acesta este un program atât de informare și învățare, prin cele 16 înregistrări puse la dispoziție, cât și un program de transformare prin lucru individual și de grup prin caietele de lucru aferente fiecărei lecții și prin dele 9 întâlniri săptămânale LIVE în care vom lucra pe subiectele apărute.

Pentru a face ca această decizie să fie și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de 14 zile, timp în care îți poți primi banii înapoi, integral.

“Am ales participarea la acest program inițial din curiozitate. Știam destul de puțin despre Access Consciousness și clearing-uri, dar am rezonat profund cu tema workshop-ului. Pentru mine cursul a fost peste așteptări și pe parcursul celor 10 zile, după fiecare sesiune, am avut multe conștientizări, culminând la final cu o stare de ușurință , eliberare și confort in corpul fizic, cu totul altfel decât eram obișnuită până atunci. Pentru fiecare acest program este și cu siguranță va fi diferit, însă cu aceeași certitudine spun că funcționează. Măsură o dă fiecare , cât isi permite și cât dorește depășirea acestor tipare de “victimă”.

Recomand workshop-ul oricui se caută pe sine și își pune întrebări, cu drag și încredere, atât din perspective efectelor cât și a faptului că Paula este un om cald, bun și un excelent facilitator.
E de fapt un dar către tine însuți și un foarte bun exercițiu de iubire de sine – un angajament față de tine însuți cu o investiție minimă de timp, dar cu rezultate înzecit mai mari.”

Ioana Hintea- Participant Programul de 10 zile Eliberarea Statutului de Victimă

Garanție de rambursare 100% în 14 zile din data începerii cursului, fără niciun risc

Pentru a face decizia și mai ușoară pentru tine, îți oferim o garanție de rambursare 100% fără risc în 14 zile, din data de începere a cursului.

Parcurge primele două săptămâni din program. Dacă nu îți place, trimite-ne un e-mail în primele 14 zile, spune-ne motivele tale pentru care dorești să renunți și îți vom trimite imediat o rambursare promptă a investiției complete.

Eu știu că, dacă implementezi ceea ce predau, vei obține rezultate. Cu toate acestea, dacă te gândești să cumperi fără să faci nimic, știm că nu vei face niciun progres.

Nu mă interesează să îmi irosesc energia pentru a susține „oamenii indeciși și nemulțumiți”… și sper că tu nu ești așa. Programul meu va fi format din oameni care își iau viața în serios: oameni care înțeleg valoarea implicării în propria viață și ce înseamnă asta pentru succesul lor pe termen lung. Aceștia sunt oamenii care știu că vor avea succes cu Alchimia transformării personale.

De aceea, vreau să parcurgi cursul timp de 14 zile, să implementezi ceea ce împărtășesc cu tine și să începi să experimentezi beneficiile.

Participă la curs și schimbă-ți viața, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Te poti inscrie si primesti toate materialele inregistrate si cele bonus.

Programul se desfășoară ONLINE

Contribuția ta pentru participarea la acest curs este de

1199 lei

* Prețul include cele 16 video de învățare, cele 16 caiete de lucru personal, cartea în format electronic, cele 9 întâlniri live de lucru experiential, cele 4 video bonus și cele 3 meditații bonus.