Testimoniale 6


Please follow and like us:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Testimoniale

 • Daniela Agache

  Am gasit-o pe Paula exact in momentul cand aveam mai mare nevoie de ajutor. E greu de descris in cuvinte ce a insemnat pentru mine sa lucrez cu Paula. Pe langa problema de natura fizica,( suferind de vertij si dureri de cap permanente)sufeream de o rinita alergica cronica de 10 ani, alergie care imi controla viata. Dupa 2 operatii si ani de tratamente mi s-a spus ca nu se mai poate face nimic pentru mine.Am ajuns la Paula intr-un moment de criza in care nu mai stiam ce sa mai fac. Datorita ei, am regasit echilibrul si am inceput sa ma bucur de clipa prezenta. Am inteles foarte multe despre mine si progresele pe care le fac acum se datoreaza ei. Am inteles ca in spatele tuturo problemelor fizice se ascunde o suferinta sufleteasca pe care am neglijat-o. Am un an de zile de cand eu nu am mai facut nici o criza de vertij, fara pastile si durerile de cap sunt aproape inexistente. Alergia a disparut. Dupa 10 ani.Nu credeam ca este posibil, dar este adevarat. Fara medicamente, pot sa respir ca un om normal. Pentru toti cei care cauta o alta cale, le recomand din inima Paula. Cu drag, Daniela Agache

 • Magdalena Gheorghe

  In acest moment al existentei mele mi-ar trebui atat de multe randuri, sa cuprind toate emotiile si toate experientele, pe care le-am parcurs alaturi de Paula in terapie.
  Fiecare emotie si fiecare experienta a fost un pas spre autocunoasterea mea si sprea largirea orizontului meu asupre minunilor acestui Univers , unde venim condusi de un Dumnezeu plin de iubire , ca un parinte.
  Si in aceasta calatorie a mea, am avut bucuria si privilegiul de a ma “binecuvanta” Dumnezeu cu o “raza de lumina” , pentru ca asa o simt pe Paula.Mereu acolo, mereu aproape , o “raza de lumina” care cu stralucirea ei curata..vindeca petele de intuneric .
  Multumesc …Am batut si tu mi-ai deschis.

 • Nicoleta

  Am intalnit-o pe Paula cand cautam o terapie pentru copilasul meu care a fost diagnosticat cu hemipareza spastica neurologica. Nu stiam ca, de fapt, cautam suport pentru mine.
  Am inceput terapia bowen sa vad cum functioneaza pe mine si am ramas uimita de efectele pe care le-a avut asupra corpului meu : oboseala a disparut, diversele dureri ale corpului nu mai existau si puteam lucra la capacitate maxima. Si totusi…sufletul meu era in zbucium.
  Atunci am inceput cu Paula psihoterapia care a scos la suprafata dureri pe care nici nu stiam ca le port pentru ca le-am negat si le-am ascuns pentru a fi puternica! Am invatat sa ma descopar pe mine si implicit sa-mi accept slabiciunile si sa le corectez!
  Paula este un cautator continuu, o persoana perfectionista, care se educa si dezvolta continuu din toate punctele de vedere! Fiind un profesionist desavarsit aduce plus valoare si solutii pentru oricine alege sa o intalneasca si sa lucreze impreuna pentru insanatosirea corpului, a mintii si a sufletului.
  Multumes, Paula! Multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine si pentru toti cei din jurul tau!
  Nicoleta Tudor – cea de ieri si de azi

 • Coman Mirela

  Recomand terapia cu incredere.Eu am apelat la dna Paula Stiubei din dorinta de a avea un copil doar ca nu am mers pana la capat cu sedintele.In schimb mi-a reglat imunitatea,valoarea Tsh-ului care o luase razna ,rinichii nu m-au mai durut,m-a ajutat enorm dupa un episod urat cu un tratament care mi-a spart vase de sange si aveam ameteli si dureri de cap,in concluzie mi-a reglat organismul.

 • Mirela

  Cand m-am dus la dna Paula,nu am crezut nicio clipa ca ma poate ajuta.Am zis:hai, sa incerc ,nu am nimic de pierdut.M-am dus la dna Paula pt infertilitate ,chiar daca nu am avut rezultatul mult dorit (nu am putut face tot protocolul de terapie),am inceput sa cred in terapie pt ca mi-a reglat tsh-ul,pietrele de la rinichi nu m-au mai suparat,cistite nu am mai facut( raceam f des)si cel mai de incredere moment a fost atunci cand m-am dus cu vase de sange sparte ,asta in urma unei stimulari hormonale si cu dureride cap si ameteli ingrozitoare iar dna Paula a facut o “magie” si au disparut. Va indemn sa incercati, nu aveti nimic de pierdut.Va multumesc pt ajutorul acordat! Cu stima Coman Mirela.

 • Elena Terapie Bowen Cojocaru

  “Program de slabit cu inelul gastric virtual”… Privirea trece repede, par notiuni cunoscute: “inel gastric”, “slabit” etc, dar ce mi-a atras atentia, a fost acel “virtual”… M-am intors si am citit cu atentie, m-am informat si pe alte site-uri… Se pare ca totul pleaca din minte… Si am hotarat sa merg. A fost una din cele mai bune alegeri cu care am inceput acest an. Dupa primele 2 saptamani, centimetrul arata deja cu 3 cm mai putin in talie… si dimensiunile mele continua sa scada… Ce pot sa spun decat ca incantarea mea e pe zi ce trece mai mare, constatand ca dorinta aceea de a manca cat mai mult si mai des, se diminueaza pe zi ce trece. Multumesc, Paula 🙂