Termeni și Condiții de Utilizare


Termeni și Condiții de Utilizare


Website-ul cailevindecarii.ro (denumit în continuare „Website-ul”) este deținut de Cabinet Individual de Psihologie Stiubei Elena-Paula  reprezentat de Stiubei Elena-Paula   (denumită în continuare „noi”). Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și agreați Politica de Confidențialitate, precum și orice alți termeni și condiții aplicabile anumitor secțiuni ale website-ului și/sau în cazul unor produse și servicii disponibile, prin intermediul website-ului sau a companiei deținătoare.

Accesarea website-ului, în orice manieră și pe orice cale, trebuie să se producă în deplina cunoaștere a Termenilor și Condițiilor de utilizare, precum și a Politicii de Confidențialitate. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de utilizare a serviciilor sau de a impune noi condiții privind utilizarea website-ului, caz în care vă vom notifica, în prealabil.

Continuând să utilizați acest website și/sau produsele și serviciile furnizare prin acest website vă declarați de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, precum și cu Politica de Confidențialitate. În caz contrar, vă rugăm să încetați, în acest moment, utilizarea website-ului.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Website-ul, precum și toate materialele disponibile pe și/sau prin intermediul website-ului constituie material original, protejat de legea copyright-ului și a dreptului de proprietate intelectuală. Așadar, utilizarea sau distribuirea oricărei informații de către dumneavoastră nu poate fi realizată decât în scopuri necomerciale și prin menționarea sursei și a autorului. Este interzisă, așadar, modificarea, copierea, reproducerea, republicarea, traducerea, vânzarea, crearea de lucrări derivate, exploatarea sau distribuirea, în orice manieră și/sau sub orice formă, a oricărui material disponibil pe sau prin intermediului website-ului.

În anumite cazuri, excepționale, este permisă descărcarea și/sau imprimarea unor copii ale unor pagini individuale, broșuri și/sau formulare, în scop exclusiv personal și necomercial, cu condiția de a nu altera, în niciun fel, destinația inițială a materialului, precum și respectarea tuturor drepturile de autor și de proprietate intelectuală care îl/le reglementează.

Totodată, vă asumați, în totalitate, răspunderea pentru orice comentariu și/sau mesaj alegeți să distribuiți prin intermediul website-ului. În cazul în care respectivul comentariu și/sau mesaj aduce atingere, în orice fel, unei terțe părți, vă asumați raspunderea legală și morală pentru gestionarea consecințelor.

LEGISLAȚIE ÎN VIGOARE

Creaţiile, operele literare şi artistice sunt protejate internaţional de Convenţia de la Berna pentru protecţia Operelor Literare şi Artistice, care datează din 1886, revizuită prin Actul de la Paris din 24 iulie 1971 şi modificată, ulterior, la 28 septembrie 1979.

În România cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright şi drepturile conexe este stabilit de Legea nr. 8/1996, modificată şi adăugită de Legea nr. 285/2004 și de OUG 123/2005 .


Politica de Confidențialitate

Prin vizitarea acestui website, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate care guvernează utilizarea website-ului. Totodată, sunteți de acord cu faptul că orice informație cu caracter personal furnizată, de bună voie, pe oricare altă cale, alta decât cea electronică, se va supune acelorași termeni și condiții și se va încadra în regulile prezentei Politici de Confidențialitate.

Colectarea datelor cu caracter personal

De fiecare dată când vă înregistrați la oricare dintre newsletterele noastre, alegeți să vă înregistrați la un eveniment sau să achiziționați oricare serviciu, vi se poate cere să ne furnizați date cu caracter personal, cum ar fi: nume, prenume, adresă de e-mail și/sau număr de telefon. Nu colectăm informații cu caracter personal despre vizitatori doar la simpla accesare a website-ului, cu excepția cazului în care ne furnizează astfel de informații în mod voluntar. Toate informațiile pe care le colectăm și/sau primim poartă denumirea colectivă de „Date cu caracter personal.”

Stocarea datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal sunt stocate în bazele de date cloud criptate ale Maichimp. Informațiile nu pot fi accesate decât de către personalul nostru, cu scopul exclusiv de a gestiona și trimite emailuri de informare și newslettere, conform opțiunilor dumneavoastră. Toate email-urile sau newsletterele trimise prin intermediul website-ului conțin un link de dezabonare. Puteți oricând să optați pentru renunțarea la email-urile sau news-letterele noastre, făcând click pe link-ul de dezabonare.

Date de facturare

Când doriți să achiziționați un produs sau serviciu, vi se va cere să ne furnizați anumite informații în plus față de datele cu caracter personal. Astfel de informații pot include un număr de card de debit, numărul de card de credit, data de expirare, adresa de facturare, codurile de activare, precum și alte informații similare. Aceste informații sunt denumite colectiv „Date de facturare.”

Deși vom avea acces la datele dumneavoastră de facturare, toate acestea vor fi colectate și prelucrate de către o terță parte, reprezentată de către furnizorii noștri de servicii de plată, în conformitate cu proprii termeni, condiții și politică de confidențialitate.

Alte informații

În plus față de informațiile de mai sus, putem colecta informații suplimentare (colectiv denumite, „Alte informații”). Acestea pot include:

a) Informații pe care le colectăm în mod automat, atunci când utilizați website-ul, inclusiv, dar fără a se limita la: adrese IP, ce pot conduce, în unele cazuri, la identificarea specifică a unui calculator sau dis-pozitiv; tipul de browser folosit sau limba utilizată, data și ora de accesare a website-ului, durata petrecută pe anumite pagini sau secțiuni ale website-ului, precum și oricare alte date similare.

b) Informații obținute prin intermediul unor părți terțe, precum Google Analytics. Folosim serviciile Google Analytics pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a website-ului. Astfel, putem compila rapoarte privind activitatea dumneavoastră, putem colecta date demografice, analiza valorile de performanță sau oricare alte informații referitoare la utilizarea dispozitivelor fixe, mobile și de internet. Aceste părți terțe folosesc cookie-uri, precum și alte tehnologii specifice pentru real-iza analize și pentru a putea să ne furnizeze, ulterior, datele. Prin accesarea și utilizarea website-ului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor despre activitatea dumneavoastră, de către acești fur-nizori de analiză, exclusiv în modul și în scopurile stabilite în cadrul prezentei Politici de Confidenț

Pentru mai multe informații despre Google Analytics, inclusiv referitor la modul în care puteți re-nunța la colectarea de date, vă rugăm să vizitați: https://www.google.com/analytics.

c) De asemenea, putem colecta sau primi informații de la terțe părți, cum ar fi, de pildă, Facebook și/sau oricare alte site-uri de social media.

Legislație în vigoare

Politica de Confidențialitate care guvernează website-ul se supune Legii nr. 677/2001 pentru pro-tecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi, respectiv, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu ca-racter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Stiubei Elena-Paula este deținatorul unic și exclusiv al tuturor informațiilor colectate prin intermediul website-ului cailevindecarii.ro.

Pentru orice informație suplimentară sau nelămurire, în legătură cu Politica de Confidențialite, vă rugăm să ne scrieți la cabinet@cailevindecarii.ro


Disclaimer

Utilizarea cailevindecarii.ro. se face exclusiv pe proprie răspundere. Prin vizitarea acestui website dovediți că înțelegeți și acceptați să vă supuneți termenilor, condițiilor și politicii de confidențialitate.

Prin acceptarea acestora, dovediți că înțelegeți faptul că ne aflăm în afara oricărei posibilități de a vă oferi orice fel garanție cu privire la progresul dumneavoastră personal și/sau profesional și că sunteți, pe cale de consecință, unicul/unica ce deține responsabilitatea cu privire la oricare acțiune și, respectiv, pentru rezultatele obținute. Sunteți, totodată, de acord că rezultatele obținute depind de o serie de factori ce pot varia, incluzând, dar fără a se limita la: abilități personale, cunoștințe teoretice și/sau practice, experiență anterioară, perseverență, gestionarea oricărui tip de dependență.

Înțelegeți, de asemenea, că orice mărturii sau mențiuni făcute de clienții mei sau de oricare alt reprezentant al publicului, pe acest Website, au valoare exclusivă de opinie personală, fără a pretinde existența unei validări, din partea unei comunități științifice.

Scopul unic declarat al acestui website este acela de informare. Niciuna dintre persoanele care îngrijește informația pe acest website sau în cadrul comunicărilor, produselor sau serviciilor disponibile prin intermediul acestui website nu activează în domeniul sănătății mintale, nu este medic sau profesionist licențiat în domeniul sănătății mintale. Informația conținută pe acest website nu va trata sau diagnostica nicio boală, afecțiune sau patologie. De aceea, în cazul oricărui simptom care vă poate afecta sau pune în primejdie, cât de mică, integritatea fizică, psihică sau emoțională, vă recomandăm consultarea, cu diligență, a unui medic specialist.

Înțelegeți, așadar, că informațiile conținute pe acest website nu sunt un substitut pentru îngrijirea sănătății fizice sau mintale și nu înlocuiesc diagnosticul medical. Înțelegeți și sunteți de acord că dețineți responsabilitatea totală pentru bunăstarea dumneavoastră mintală și/sau fizică și sunteți de acord să cereți sfatul medicului, așa cum este determinat de către propria judecată, înainte de a întreprinde orice acțiune în legătură cu informațiile conținute pe acest website sau de a intrerupe utilizarea oricărui tratament medicamentos sau nu, prescris de către medicul dumneavoastră curent.

Ca atare, în niciun context nu deținem responsabilitatea juridică sau morală pentru orice incident s-ar putea produce în timpul sau ca urmare a utilizării informației pusă la dispoziție de acest website sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest website.

Pentru orice neclaritate legată de oricare dintre ideile de mai sus, vă rugăm să ne scrieți, fără ezitare, la cabinet@cailevindecarii.ro

ÎNAPOI LA SITE